Ανοίγει και φέτος ο κύκλος της προετοιμασίας των μαθητών μας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο οποίος μέσω των θερινών μαθημάτων έχει ως βασικό στόχο να τοποθετήσει τα θεμέλια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχημένη ομάδα των καθηγητών του φροντιστηρίου μας, που όλα τα χρόνια της λειτουργίας του έχει συμβάλει  στην δημιουργία χιλιάδων  νέων  επιστημόνων  στην πόλης μας, έχει ενισχυθεί από νέους καθηγητές που διαθέτουν την ίδια επιθυμία και ικανότητα για διδασκαλία.

Εκμεταλλευόμενοι την πείρα που έχει συσσωρευθεί  όλα αυτά τα χρόνια  από τη διδακτική εμπειρία μας, στοχεύουμε στην άριστη συνεργασία μεταξύ μαθητών και καθηγητών και επενδύουμε στη διαρκή εξέλιξή μας σε όλα τα επίπεδα:

  • κτηριακές εγκαταστάσεις
  • συνεχώς εξελισσόμενες υποστηρικτικές σημειώσεις
  • οργανωμένη και συστηματική καθοδήγηση για μελέτη
  • συνεχείς γραπτές δοκιμασίες
  • συμβουλευτική υποστήριξη επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας.

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι φέτος λόγω της πανδημίας, το φροντιστήριό μας έχει προσαρμοστεί πλήρως με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας ως πρός τους κανόνες λειτουργείας των εκπαιδευτηρίων ( αποστάσεις, κανόνες υγιεινής κ.λ.π.), αφού διαθέτουμε δύο κτήρια Δεκελείας 2 –  Πάρνηθος 1,  συνολικού εμβαδόν 500 m2 που μας δίνουν την δυνατότητα  να εφαρμόζουμε τις οδηγίες αυτές.

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας στον χώρο του φροντιστηρίου .

Η προετοιμασία μας θα ξεκινήσει στις 07/06/2021 και θα ολοκληρωθεί στις 16/07/2021 (διάρκεια 6 εβδομάδες). Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται απο 07/06 εως και  11/06 απο τις 16.00 εως τις 20.00 το απόγευμα και από 14/06 έως 16/07 από τις 09.00 έως τις 14.00.   

Είμαστε σίγουροι ότι για άλλη μια χρονιά θα είμαστε πρώτοι σε επιτυχόντες στην πόλη μας.