Ανοίγει και φέτος ο κύκλος της προετοιμασίας των μαθητών μας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο οποίος μέσω των θερινών μαθημάτων έχει ως βασικό στόχο να τοποθετήσει τα θεμέλια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχημένη ομάδα των καθηγητών του φροντιστηρίου μας, που όλα τα χρόνια της λειτουργίας του έχει συμβάλει  στην δημιουργία χιλιάδων  νέων  επιστημόνων  στην πόλης μας, έχει ενισχυθεί από νέους καθηγητές που διαθέτουν την ίδια επιθυμία και ικανότητα για διδασκαλία.

Εκμεταλλευόμενοι την πείρα που έχει συσσωρευθεί  όλα αυτά τα χρόνια από τη διδακτική εμπειρία μας, στοχεύουμε στην άριστη συνεργασία μεταξύ μαθητών και καθηγητών και επενδύουμε στη διαρκή εξέλιξή μας σε όλα τα επίπεδα:

  • κτιριακές εγκαταστάσεις
  • συνεχώς εξελισσόμενες υποστηρικτικές σημειώσεις
  • οργανωμένη και συστηματική καθοδήγηση για μελέτη
  • συνεχείς γραπτές δοκιμασίες
  • συμβουλευτική υποστήριξη επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας.

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε οτι φέτος λόγω της πανδημίας, το φροντιστηριό μας προσαρμόστηκε πλήρως με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδέιας ως πρός τους κανόνες λειτουργείας των εκπαιδευτηρίων ( αποστάσεις, κανόνες υγιεινής κ.λ.π.).

Επίσης με χαρά σας ανακοινώνουμε οτι θα λειτουργεί απο την θερινή περίοδο και το νέο κτήριο του φροντιστηρίου μας στην οδό Πάρνηθος 1 και Καποδιστρίου 2.

Είμαστε σίγουροι ότι για άλλη μια χρονιά θα είμαστε πρώτοι σε επιτυχόντες στην πόλη μας.

Η προετοιμασία μας θα ξεκινήσει στις 01/06/2020 και θα ολοκληρωθεί στις 10/07/2020 (διάρκεια 6 εβδομάδες). Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται απο 01/06 εως και  12/06 απο τις 15.00 εως τις 19.00 το απόγευμα και απο 15/06 εως 10/07 από τις 09.00 έως τις 14.00.