ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2019

Κάντε κλικ εδώ

Ενδεικτικές Βαθμολογίες Πανελληνίων 2019

Κάντε κλικ εδώ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2018

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!

Δείτε τους όλους εδώ

Και φέτος πρώτοι σε αριστούχους στην πόλη μας

Δείτε τους όλους εδώ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2017

Και φέτος πρώτοι σε αριστούχους στην πόλη μας!
Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!

Δείτε τους όλους εδώ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2016

Συγχαρητήρια στους μαθητές του φροντιστηρίου μας  για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και που με ποσοστό επιτυχίας 93,8%, μας ανέδειξαν και φέτος στο φροντιστήριο με τους περισσότερους επιτυχόντες στην πόλη.

Δείτε τους όλους εδώ

Σας ευχόμαστε καλές σπουδές

Και φέτος πρώτοι σε αριστούχους στην πόλη μας

Δείτε τους όλους εδώ

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2015

Συνημμένα σας παραθέτουμε  τα ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2015 , όπως αυτά αναρτούνται στο επισημο  site του ΟΕΦΕ.

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

Με μεγάλη προσέλευση διοργανώθηκε από το Φροντιστήριο μας,  στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών, η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα».

Την παρουσίαση ανέλαβε η εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας, Employ, και η ανταπόκριση των μελλοντικών φοιτητών και των γονιών τους ήταν μεγάλη.

‘Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η διεύθυνση του φροντιστηρίου μας, παραμένει πιστή στην δέσμευσή της να είναι δίπλα σε κάθε μαθητή, τόσο στην επιλογή της ομάδας προσανατολισμού, όσο και στην ατομική συμπλήρωση του μηχανογραφικού του δελτίου. Το φροντιστήριο μας κάθε χρόνο έχει τους περισσότερους  επιτυχόντες στην πόλης μας, και αυτό είναι αποτέλεσμα της επιστημονικής πληρότητας των καθηγητών μας, αλλά και της στήριξης που παρέχουμε στους μαθητές μας σε θέματα που αφορούν την μαθησιακή διαδικασία και την επιλογή σπουδών.

Κοιτάζοντας μπροστά, δημιουργούμε το μέλλον…..

Αλλαγές στο Λύκειο

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Α ΚΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ


Με βάση τη νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας καθορίζονται οι αλλαγές στις προαγωγικές εξετάσεις για τους μαθητές της Α΄και Β΄Λυκείου:

    1. τα θέματα των προαγωγικών εξετάσεων ορίζονται από τους διδάσκοντες το μάθημα, (καταργείται η υποχρεωτική επιλογή τους κατά 50% από την Τράπεζα Θεμάτων)
    2. η εξεταστέα ύλη σε κάθε μάθημα δεν μπορεί να είναι λιγότερη από το μισό και περισσότερη από τα 2/3 της διδακτέας ύλης,
    3. οι μαθητές προάγονται στην επόμενη τάξη αν έχουν γενικό μέσο όρο 9.5/20
    4. και ο βαθμός προαγωγής στην Α’ και Β’ Λυκείου δε θα συνυπολογίζεται για την εισαγωγή στα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πηγή: news.gr