Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Φροντιστήριο Μπούτσικος Κ.-Νίκα Χ.  «Η Εξέλιξη των φροντιστηρίων», η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού “Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα’’ την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στο Δημαρχείο της πόλης μας.

Την παρουσίαση ανέλαβε η εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας, Employ, και η ανταπόκριση των μελλοντικών φοιτητών και των γονιών τους ήταν μεγάλη.

Η διεύθυνση, του φροντιστηρίου ευχαρίστησε γονείς και μαθητές, που τους τίμησαν με την παρουσία τους και δήλωσε ότι η ημερίδα αποτελεί ένα μόνο μέρος της συμβουλευτικής σπουδών και επαγγέλματος που παρέχει στους μαθητές της. Δεσμεύτηκε μάλιστα πως, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα παραμείνει δίπλα σε κάθε μαθητή, τόσο στην επιλογή της ομάδας προσανατολισμού, όσο και στην ατομική συμπλήρωση του μηχανογραφικού του δελτίου. Η στήριξη που παρέχει στους μαθητές από την άριστα καταρτισμένη ομάδα καθηγητών που διαθέτει, δε σταματά μόνο σε θέματα που αφορούν την μαθησιακή διαδικασία, αλλά επεκτείνεται σε θέματα επιλογής σπουδών και επαγγέλματος. ‘Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούτσικος «Κοιτάζοντας μπροστά, δημιουργούμε το μέλλον…..»